Tapeter från etablerade tillverkare

Hos oss hittar du tapeter från i stort sett alla tapetleverantörer.

Tapeter

Tapeter kan ge nytt liv till ett rum och finns i många utföranden. Från enfärgade till lekfulla med starka färger och mönster. Det är bara fantasin som sätter gränsen för hur rummet ska se ut. Gamla Jernboden är återförsäljare till en rad olika tillverkare. Besök gärna deras hemsidor för inspiration eller bolla idéer med oss, vi finns här för att hjälpa till.

Återförsäljare av tapeter

Vi är återförsäljare av de flesta större leverantörer av tapeter. Nedan listar vi några av de leverantörer vi säljer:

  • Boråstapeter
  • Duro
  • Carma & Co
  • Midbec
  • Tapet.se


Oavsett vilken leverantör du är intresserad av så rekommenderar vi att besöka vår butik för att se tapeterna i rätt ljus och i kombination med andra färger. I butiken finns prover på det mesta att tillgå.

Hitta rätt tapet

Utbudet av tapeter på marknaden är enormt, att välja kan vara svårt. Boråstapeter och Duro tapeter är svenska företag men anor tillbaka till början av 1900-talet. I deras utbud finns allt från klassiska svenska tapeter med gammaldags stil till mer moderna. Det finns något för alla smaker och hem, från kök till barnrum. Carma tapeter och Midbec tapeter har ett stort utbud av importerade tapeter från både europa och USA - perfekt för dig som vill ha helt nya inslag i hemmet. Tapet.se säljer en rad olika varumärken vilket ger ett enormt utbud av tapeter.

Tips till rätt tapet

Först och främst, lita på din egen magkänsla. Det är du som ska bo och leva med tapeten. Följ inte trender som inte tilltalar dig, utan gå på tapeter du tycker om. Om flera rum ska tapetseras om kan du börja i ett där det inte tillbringas så mycket tid, våga ta ut svängarna och prova dig fram. Alla tapeter har olika textur och glans, tänk på att det kan påverka utseendet på tapeten beroende på hur ljuset faller.

Borås Tapeter logga

 

Duro tapeter logga
Boråstapeter   Duro
     
Carma tapeter logga Midbec tapeter logga Tapter.se logga
Carma & co Midbec tapet.se

 

 

Kontakta oss

Kontakta våra färgsäljare för råd och inspiration

Helena    0457 - 38 18 01
helena.i@gamlajernboden.se

Perra   0457 - 38 18 14
perolof.m@gamlajernboden.se