Fristads arbetskläder

Med en lång erfarenhet i branschen vet Fristads vad du som yrkesman har för behov när det gäller arbetskläder.
Med egen utvecklings avdelning ser man till att ligga i framkant när det gäller funktion och design.

Fristad utvecklar kläder bland annat inom Varsel och Flamskydd men även plagg som ska skydda dig mot väder och vind eller plagg med extra stretch för bästa komfort.

Kom in och prata Fristads med vår duktiga säljare.

Här kan du se utvalda lagerförda produkter. Kom in till oss och se hela vårt sortiment.

MIDJEBYXA FRISTADS 2566 STP STRETCH

Avancerad midjebyxa i hantverkarmodell, helt i 4-vägs stretch för god rörelsefrihet. Slitstarkt ripstop-material på lår och baksida. Ribbstickat stretchparti i midjan. 2 framfickor och 2 bakfickor med dragkedja. 2 löst hängande spikfickor i Cordura-stretch med fickor med dragkedja i ovankant, den ena med 3 mindre fickor och verktygshällor, den andra med extra ficka. 2 lårfickor med dragkedja och ventilationsnät i öppningen. Benficka med telefonficka i stretchmaterial.

Läs mer om produkten i webshopen


PIKÉTRÖJA FRISTADS 7047 PHV

Pikétröja med gula infällningar för ökad synbarhet. Tillverkad i bekvämt snabbtorkande material som transporterar fukt. Kontrastfärg på axlar och i sidorna. Ribbstickad krage. Kort knappslå. Raglanärmar. Sidosprund. Kontrastsömmar. Testad för industritvätt enligt ISO 15797. OEKO-TEX-certifierad.

Läs mer om produkten i webshopen


JACKA FRISTADS 7461 BON SOFTSHELL

Funktionell softshell-jacka i vindtätt och vattenavvisande stretchmaterial med andasfunktion. Bekväm passform som ger stor rörelsefrihet. Dolda dragkedjor och detaljer som ger ökad synbarhet i mörker. Passar att använda under större delen av året. Reglerbar huva med dragsko. Raglanärm. Lång dragkedja fram. Bröstficka med dold dragkedja. 2 framfickor med dold dragkedja. Tumgrepp. Elastisk bandkantning i ärmslut och nederkant. Förlängd rygg. Reflexdetaljer på axlar. OEKO-TEX-certifierad.

Läs mer om produkten i webshopen