Skydds- & Arbetsskor

På vår avdelning för skydds- & arbetsskor hittar du skor både med och utan skyddståhätta eller spiktrampskydd. Vi har allt från lättare och luftigare modeller till grova skor, kängor och stövlar för bygg & entreprenad.
Kombinerat med en personligt utprovad inläggssula från The FOOTLAB får du en sko som skyddar, stödjer och avlastar av högsta kvalité.

Vi jobbar med de flesta ledande tillverkare i Norden.

 

Gå till Arbetsskor i webshopen

Sievi

Sievi är Nordeuropas största tillverkare av skydds- och arbetsskor. Sievi kännetecknas av hög kvalitet, god passform och utmärkt användarkomfort utan att pruta på säkerhet.

Läs mer


Jalas

JALAS® arbetsskor och yrkesskor håller högsta kvalitet med en funktionell design som skyddar fötter. Komfort och ergonomi förhindrar skador på kroppen.

Läs mer


Arbesko

Arbesko skyddar hårt arbetande fötter och i sitt sortiment har dom skyddsskor och arbetsskor för olika arbetsmiljöer och arbetsplatser inom gruvnäringen, tillverkningsindustrin, byggindustrin och servicebranschen.

Läs mer


Monitor

Monitor har sedan starten utvecklat sig sig till en stark spelare i hela Europa och har över hundra modeller i både kläder & skor i sin senaste kollektion.

Läs mer


Helly Hansen

Helly Hansen är ett Norskt bolag som har producerat kvalitétsprodukter i nästan 140 år.

Läs mer