Monitor skyddsskor

Vi går inte i andras fotspår.

"Det var under en vandring i Monitor mountain range i Nevada, som idén till våra skor kom till. Redan då tänkte vi i andra banor. Vi insåg att man kan skapa en ny generation skyddsskor, med tekniska trekkingskor som förebild. Det låg till grund för vårt varumärke, som fick sitt namn efter bergen. Monitors första kollektion hade sett dagens ljus. Förmågan att tänka i andra banor. Se det andra inte ser, bryta konventioner och gå vår egen väg – att göra saker och ting på vårt eget sätt – är essentiellt för vårt varumärke."

Här kan du se utvalda lagerförda produkter. Kom in till oss och se hela vårt sortiment.

MONITOR ROBOTIC BOA S1P

Skyddssko med aluminiumtåhätta och mjukt spikskydd. Luftig sko med öppna ventilerande fält. Yttersula i gummi med mellansula i EVA. Ovandel i microfiber och mesh. Boa snörsystem. Bred läst.
EN ISO 20345:2011, S1P HRO SRC.

Läs mer om produkten i webshopen


Monitor MIG Boa S3

Lätt skyddssko med passform och komfort som en sportsko. Tåhätta i aluminium och mjukt spiktrampskydd. Ovandel i slitstarkt ribstop-material med förstärkningar i TPU. SSCC memory foam innersula. Mellansula i dämpande EVA med en kraftig torsionsgaffel. Yttersula i gummi med bra grepp på de flesta underlag. Boa snörsystem. Bred läst.
EN ISO 20345:2011, S3 SRC HRO.

Läs mer om produkten i webshopen