Sievi skyddsskor

Sievi är Nordeuropas största tillverkare av skydds- och arbetsskor. Sievi kännetecknas av hög kvalitet, god passform och utmärkt användarkomfort utan att pruta på säkerhet.

Sievi står även för en ständig produktutveckling genom att innovativt kombinera den senaste teknologin med de bästa materialen.

"Vår målsättning är att tillverka skydds- och yrkesskor för alla arbetsförhållanden och samtidigt bidra till ökad säkerhet, trivsel och effektivitet på arbetsplatsen. Utseende och design är också en viktig aspekt. I Sievis breda sortiment finner Du därför många valmöjligheter, som passar just Dig och Dina arbetsförhållanden. Sievi – märket för proffsen."

SIEVI SKOR ÄR TILLVERKADE I FINLAND OCH HAR FINSK DESIGN


Nedan visar vi ett urval av lagerförda produkter.
Kom in till oss för att se hela vårt sortiment.

SKYDDSSKO SIEVI AIR R3 ROLLER 52375 BOA S3 ESD

Låg skyddssko med sulkonstruktionen SieviAir, som avlägsnar den fukt som uppstår genom luftkanaler i sidorna av sulans botten. Med spiktrampskydd av stål och tåskydd av aluminium. BOA snörningsmekanism. Ovanmaterial i mikrofiber som är lättvättat och snabbtorkande. 3D-dry foder absorberar och transporterar bort fukt. Yttersula i PU som ger bra grepp, är flexibel och ger bra stötdämpning. Stötupptagning i klacken. Antistatiska egenskaper. ESD-godkänd enligt IEC 61340-5-1.
EN ISO 20345:2011, S3 SRC

Läs mer om produkten i webshopen


Sievi SpiderX+ S1P

Sportig skyddssko som inte innehåller metall. Skon har ett tåskydd tillverkat av komposit och dessutom skyddas tåspetsen av en elegant PU-hätta. 3D-dry®-fodret ger ökad användningskomfort genom att det andas och håller fötterna torrare. Den dubbeldämpade lösa Dual-sulan dämpar stötar och hjälper dina fötter och din rygg att orka bättre. Sulan med två lager är slitstark och tål olja och olika kemikalier.


SKYDDSSKO SIEVI RACER ROLLER 52343 BOA S3 ESD

Skyddssko med spiktrampskydd av stål. Tåhätta av aluminium. Olje- och kemikaliebeständig yttersula av polyuretan. Antistatisk. Vattenavstötande material på utsidan. Stötupptagning i klacken. Bekväm Dual-inläggssula. Invändigt 3D-dry foder som effektivt absorberar invändig fukt. BOA-snörningsmekanism ökar skokomforten samt gör att det är enkelt att ta på och av sig skorna. ESD-godkänd enligt IEC 61340-5-1.
EN ISO 20345:2011, S3 SRC.

Läs mer om produkten i webshopen